Speciaalbier naar een hoger niveau Thuis Media Portfolio Verbindingen Nieuws Bierkaart Wij zijn
Adviesfunctie
Wijn aan tafel is de normaalste zaak van de wereld. Advies over welke wijn bij welk gerecht past is zeer gebruikelijk. Maar wat te doen als de klant om bier vraagt? Meestal wordt sec verteld welke bieren momenteel van het vat verkrijgbaar zijn en welke merken op fles. De relatie gerecht en biersoort wordt zelden gelegd. Het karakter van een biersoort sluit, net als bij wijn, beter of minder goed aan bij bepaalde gerechten. De Bierverbinding geeft advies over welke bieren het beste met jouw gerechten gecombineerd kunnen worden.
Lees meer...


 Bierproeverij
Een bierproeverij is een unieke gelegenheid om bestaande klanten iets extra’s te bieden en nieuwe klanten aan te trekken. Naast leerzaam is een proeverij ook gezellig, en tevens een moment om nieuwe bieren uit te proberen voordat ze eventueel in het assortiment worden opgenomen. Wij begrijpen dat in het huidige bierlandschap het soms lastig is om door de bomen het bos nog te zien. De Bierverbinding adviseert en organiseert in samenspraak met jou elke mogelijke proeverij.
Lees meer...


Biercursus

“Wat de boer niet kent, eet hij niet.” is helaas bij speciaalbier ook vaak het geval, terwijl de bierwereld zoveel mooie smaken te bieden heeft! Uitleg over speciaalbier, algemeen of meer gedetailleerd, helpt drempelverlagend het uit te proberen.
Lees meer...


Bierfestival
Het kan heel leuk zijn om een grootschalige proeverij of bierfestival in uw etablissement te houden. Iets dat veel potentiële bezoekers over de drempel kan trekken. Hoe pak je zoiets aan?
Lees meer...


Bierassortiment
De Bierverbinding heeft contacten met vrijwel alle (kleine) brouwerijen in Nederland. Hierdoor weten ze wat waar te halen is en kunnen ze – indien gewenst – locale of regionale producten aanbieden; iets dat steeds meer mensen aanspreekt.
Lees meer...


 Bear Foam Stop

Verminder tapverlies, verhoog bierwinst!

Elke keer als er een vat bier leeg is, komt de bierleiding vol koolzuur te staan. Na aansluiting van een nieuw vat moet u met een emmer of een kan in de weer om eerst een hoeveelheid schuim op te vangen. Zonde van het koolzuur, het bier, uw tijd en gedoe bij de tap.
Lees meer...