Nieuwe website

Na de eerste jaren de inhoud van een website wegens onvoldoende kennis aan een derde over te laten, is er min of meer een ‘stilteperiode’ geweest…
Onvoldoende tijd om me te verdiepen in mogelijkheden, kennis en het volledig inrichten van de site heeft hiertoe geleid. Nu ben ik er eindelijk aan toe gekomen de eerste stappen te zetten met WordPress. In het begin zal er weinig informatie op de site staan, maar langzamerhand zal ik dit steeds meer aanvullen. Ook zullen er waarschijnlijk – zeker bij de eerste stappen – fouten voorkomen. Ik zal niet alles direct constateren, en als je iets tegenkomt dat verbetering verdient; laat het me weten via een reactie hieronder (of ‘anoniem’ via het contactformulier). Bij voorbaat dank voor je moeite!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *