• +31 6 289 45 451
  • info@debierverbinding.nl

2019-10-12 6e Bergense Bokkentocht

Nu voor de eerste keer op zaterdag in plaats van zondag!
Het concept mag inmiddels bekend zijn. Ook bij de zesde editie van de Bergense Bokkentocht kun je bij 12 horecagelegenheden vele verschillende verwarmende Bockbieren proeven. Bij elk café kun je een stempelkaart aanschaffen waar de locaties en de bieren op vermeld staan. Met deze kaart krijg je overal bij het eerste bier dat je besteld een hapje! Ook wijndrinkers of BOB’s in functie kunnen meedoen met bierliefhebbers.

De 12 cafés en restaurants die meedoen zijn:
Café d’Alderliefste
Fabel’s eten & drinken
Julie’s
Eetcafé De Lamoraal
Café De Oude Meester
Brasserie Nero
Steffs
Studlers Restaurant (voorheen Zusters)
De Taverne
Café De Vooruitgang
Wonder’s Bergen
Café ‘t Zeepaardje