2019-10-12 6e Bergense Bokkentocht

Komende editie Bergense Bokkentocht op zaterdag

De zon laat zich steeds minder zien, de regen des te meer. Geen weer om buiten te zitten, maar binnen met een goed glas Bockbier! De zesde editie van de Bergense Bokkentocht, welke dit keer op zaterdag in plaats van zondag, en wel op 12 oktober 2019 plaatsvindt, is ideaal om de nieuwe seizoensbieren te gaan proeven.

Er zijn 19 verschillende Bockbieren om uit te kiezen, welke allen op de stempelkaart vermeld staan die bij alle 12 deelnemende horecagelegenheden aan te schaffen is. Met deze kaart ontvang je tevens een hapje bij het eerste bier dat je ergens besteld. Vanaf 14:00 uur kan er gestart worden, in elke willekeurige volgorde, en ook wijn- en frisdrinkers kunnen meedoen met de Bockbierdrinkers. Je kunt op loopafstand terecht bij onderstaande horecagelegenheden. De organisatie wenst iedereen heel veel plezier!

De 12 cafés en restaurants die meedoen zijn:
Café d’Alderliefste
Fabel’s eten & drinken
Julie’s
Eetcafé De Lamoraal
Café De Oude Meester
Brasserie Nero
Steffs
Studlers Restaurant
De Taverne
Café De Vooruitgang
Wonder’s Bergen
Café ‘t Zeepaardje