Speciaalbier naar een hoger niveau Thuis Media Portfolio Verbindingen Nieuws Bierkaart Wij zijn
De nieuwe bierkaart is uit!
Klik hier voor meer informatie

Beide partners van De Bierverbinding zijn
internationaal erkend Biersommelier
 


Welkom bij De Bierverbinding

Derde versie Dé Bierkaart van Nederland is in de maak. Na het eerste exemplaar dat De Bierverbinding in 2011 uitbracht met 113 brouwerijen en de tweede in 2013 met 178 brouwerijen wordt momenteel gewerkt aan de derde uitgave. Hier zullen bijna 400 brouwerijen op komen te staan! Verder natuurlijk weer de voor bierliefhebbers interessante cafés, slijterijen, musea en festivals. Een kaart om bij je te hebben als je erop uit gaat! Naar verwachting zal de kaart in het voorjaar van 2016 op de markt verschijnen.

De wereld van speciaalbier is continu in ontwikkeling. Er komen maandelijks bieren en brouwerijen bij in Nederland en de rest van de wereld. De economische situatie (b)lijkt geen vat te hebben op deze branche. Integendeel, men gaat op zoek naar kwaliteit en duurzaamheid. Authentieke en eerlijke producten, ambachtelijk gebrouwen en verkrijgbaar binnen de eigen regio. Kwaliteit voor kwantiteit en “genieten in plaats van gieten”. Speciaalbier met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, variatie door een zeer breed palet in aroma, smaak en alcoholgehalte en gebrouwen “om de hoek” voldoet hier uitstekend aan. De Bierverbinding vindt het niet vreemd dat er (nog) geen einde aan de groei komt en de grenzen van de mogelijkheden binnen het segment constant verlegd worden.

Speciaalbier is dé drank van deze tijd!

De Bierverbinding is een organisatie die verbindingen legt tussen brouwerijen, horeca en consumenten. Dit doen zij onder andere door middel van het organiseren van bierproeverijen, advies geven over bier aan tafel, (advies geven over) het samenstellen van een goede en gevarieerde bierkaart, het ontwikkelen van recepten voor nieuwe bieren, brouwerijen vertegenwoordigen op bierfestivals en het op de markt brengen van Dé Bierkaart van Nederland. Daarnaast gaan ze geen uitdaging uit de weg maar samen met opdrachtgevers – in welke vorm dan ook – op zoek naar mogelijkheden aan de vraag te kunnen voldoen. Hiermee tillen ze speciaalbier naar een hoger niveau en vertegenwoordigen ze de schakels tussen genoemde drie grootheden.

Grenzen zijn er om verkend en verlegd te worden!