Met bier en kaas kun je prachtige smaakcombinaties maken. Beide producten hebben een zeer grote variëteit aan geur, smaak en structuur, wat ze uitgesproken geschikt maakt om ingezet te worden als begeleider van elkaar. Het is een fantastische beleving als de smaken elkaar positief beïnvloeden en je aangenaam verrast wordt door wat er in je mond gebeurt!
Op zondag 9 maart 2025 kun je je volledig laten verwennen in Cultuurkoepel Heiloo bij de 9de editie van dit degustatiefestijn. Chevalier de maître du taste de fromage Luuk Koopman van Zuivelhoeve by Kaashuis Tromp Egmond aan den Hoef en Biersommelier Frans Ruiter van De Bierverbinding hebben hun kennis en smaakpapillen weer in het werk gesteld om alle aanwezige gasten te verrassen met het door hen uitgezochte samenspel van smaken. Kom ook proeven wat voor moois ze deze middag gaan aanbieden!
Vanaf 14:00 uur is iedereen welkom voor de starterscombinatie bij binnenkomst. Om half drie lichten Luuk en Frans de eerste drie combinaties toe, die achtereenvolgens bij de bier- en kaasstand afgehaald kunnen worden en rond kwart voor vier volgen de tweede drie combinaties. Daarna kan men tot 19:00 uur gezellig nazitten, waarbij bieren en/of kazen naar keuze los besteld kunnen worden (niet inbegrepen).
De all-in prijs voor de starter en de zes combinaties is € 44,50 (deur € 47,-). Let op: dit is een alleen pinnen evenement. Eventuele wijn- of frisdrinkers kunnen van de kaasselectie genieten voor € 20,- (alleen aan deur).
Frans Ruiter
frans@debierverbinding.nl
+31 (0)6 289 45 451