Meer bier-/kaascombinaties!

De jaarlijkse Heilooër Bier-/kaasproeverij is een initiatief van Frans Ruiter van De Bierverbinding in samenwerking met Willem van den Berg van Kaashuis Tromp Heiloo. Deze middag kunt u genieten van zowel bier als kaas, maar, nog belangrijker: van de combinaties tussen beide!

Na vijf jaar u vooraf gekozen combinaties aan te bieden willen wij u nog meer verrassen met smaakcombinaties in bier en kaas. Bij deze editie bieden wij u de mogelijkheid zelf verschillende bieren met verschillende kazen te proeven. Uiteraard worden hiervoor enkele suggesties aangedragen en krijgt u uitleg zoals u van Frans en Willem gewend bent. U kunt zelf kiezen van hoeveel combinaties u gaat genieten deze middag. Ook is er de mogelijkheid worst en/of nootjes bij een bier te kiezen. Op deze wijze kunt u sturen op smaken die het best bij u passen!

De zesde Heilooër Bier-/kaasproeverij vindt plaats op zondag 29 maart 2020 van 14:00 tot 17:00 uur, waarin alleen combinaties aangeschaft kunnen worden.
In de gezellige nazit tot 19:00 uur kan bier of kaas ook los gekocht worden.

Locatie: Cultuurkoepel Heiloo, Kennemerstraatweg 464, Heiloo.
Entree: € 10,- inclusief de eerste combinatie (aan deur € 12,50). Combinaties: € 5,-.
Kaarten: Kaashuis Tromp in Winkelhof ‘t Loo, de Verhalenkamer op Landgoed Willibrordus en op de site van de Cultuurkoepel.