Graan vs Druif Avontuur

Tweede editie, 2 april 2022
met Margret Weijers van Smaakvermaak en Alexandra Huijgens van Puur Geluk Catering

Combinaties:

1. Krokantje van nori met coquilles, asperges en een limoenmousse
bier: Vitus – Weihenstephaner – 7,7% – Weizenbock
wijn: Lössmannle – Weingut Johner, Duitsland

2. Quiche met lente-ui, Old Alkmaar en artisjok
bier: Buck 17 – De Bezwooren Kerf – 7,5% – Lichte Tripel
wijn: Zolo, Argentinië

3. Saltimbocca (kalf met salie) met cress en radijs
bier: Naeckte Non – Naeckte Brouwers – 7,5% – Dubbel
wijn: Château Maucoil, Frankrijk

4. Tarte tatin van appel met een kersenroom
bier: Voorbraeck – Ruige Rooie – 10% – Imperial Cherry Weizen
wijn: Rapalino

(Foto’s: Frans, Margret en Alexandra)