Het eerste bierfestival van het jaar!

In 2024 vindt inmiddels al de lustrumeditie van het bierfestival Happy New Beer! plaats! Op de eerste zaterdag van het jaar, 6 januari 2024 wordt de ruimte in Cultuurkoepel Heiloo ingericht als een gezellige en sfeervolle ontmoetingsplaats voor elke bierliefhebber! Na de champagnetoost op 1 januari kan men elkaar vijf dagen later een gelukkig Nieuwjaar wensen met een glas bier naar keuze in de hand. Én er zijn uiteraard nieuwe bieren te proeven!

Aan weerszijden van de zaal staan er vijf Noord-Hollandse brouwerijen en een gastbrouwerij buiten Noord-Holland klaar om jou in het speciale festivalglas van een goed bier uit hun assortiment te voorzien. Alle brouwerijen en bieren staan in het bijbehorende festivalboekje vermeld.

We kunnen al bekend maken dat de volgende brouwerijen hun bieren komen presenteren:
Brouwerij De Gekroonde Merlet (Heemstede)
Brouwerij Le Grand Crue (Vijfhuizen)
Brouwerij LOST (Uitgeest)|
ODE Bier (Amsterdam)
Brouwerij Piek (Zaandam)
X-Brewing (Katwijk)

Om 14:00 uur gaan de deuren open en zullen pas om 20:00 uur weer sluiten. Om 15:00 uur krijgt elke brouwer een minuut de tijd om zijn of haar brouwerij en/of een nieuw bier te promoten. Het motto ‘neem je eigen borrelhapjes mee’ zal weer prominent op de tafels tentoongespreid worden, neem dus al het lekkers mee waar je zelf met je vrienden of buren naast de bieren van kunt genieten.

Van de brouwerij die de meeste bieren verkocht heeft zal de organisatie een bier uitkiezen dat een jaar lang in de Cultuurkoepel verkrijgbaar zal zijn.

Starterspakket met festivalboekje, glas en vier munten: € 20,-.
Losse munten kunnen voor € 3,- in de Koepel aangeschaft worden. Een munt is goed voor 20 cl. van bieren tot 7% alcohol of 15 cl. voor bieren van 7% of hoger. Van Barrel Aged bieren zal 10 cl. geschonken worden.

Bezoekers die gezellig met bierdrinkers meekomen, maar liever fris of wijn willen betalen slechts € 10,- (aan de deur).

Reserveer je kaarten met onderstaande knop en kom ook proosten!