Het eerste bierfestival van het jaar!

In 2024 vindt inmiddels al de lustrumeditie van het bierfestival Happy New Beer! plaats! Op de eerste zaterdag van het jaar, 6 januari 2024 wordt de ruimte in Cultuurkoepel Heiloo ingericht als een gezellige en sfeervolle ontmoetingsplaats voor elke bierliefhebber! Na de champagnetoost op 1 januari kan men elkaar vijf dagen later een gelukkig Nieuwjaar wensen met een glas bier naar keuze in de hand. Én er zijn uiteraard nieuwe bieren te proeven!

Aan weerszijden van de zaal staan er Noord-Hollandse brouwerijen klaar om jou in het speciale festivalglas van een goed bier uit hun assortiment te voorzien. Alle brouwerijen en bieren staan in het bijbehorende festivalboekje vermeld.

Ergens in de tweede helft van 2023 worden de brouwerijen bekend gemaakt.

Om 14:00 uur gaan de deuren open en zullen pas om 20:00 uur weer sluiten. Om 15:00 uur krijgt elke brouwer een minuut de tijd om zijn of haar brouwerij en/of een nieuw bier te promoten. Het motto ‘neem je eigen borrelhapjes mee’ zal weer prominent op de tafels tentoongespreid worden, neem dus al het lekkers mee waar je zelf met je vrienden of buren naast de bieren van kunt genieten.

In het festivalboekje wordt een lijst opgenomen met een deel van de op het festival aanwezige bieren, waarop je als bezoeker aan kunt geven welk bier je het beste waardeert. Het meest gekozen bier zal een jaar lang in de Cultuurkoepel verkrijgbaar zijn. Uit de formulieren waar het winnende bier op gekozen is zal een prijswinnaar getrokken worden. Die persoon ontvangt een bierpakket en twee kaartjes voor een voorstelling in de Cultuurkoepel naar keuze!

Starterspakket met festivalboekje, glas en vier munten: € 20,-.
Losse munten kunnen voor € 3,- in de Koepel aangeschaft worden. Een munt is goed voor 20 cl. van bieren tot 7% alcohol of 15 cl. voor bieren van 7% of hoger. Barrel Aged bieren: 10 cl.

Kaarten voor dit evenement worden te zijner tijd beschikbaar gesteld.