Verminder tapverlies, verhoog bierwinst!

Elke keer als er een vat bier leeg is, komt de bierleiding vol koolzuur te staan. Na aansluiting van een nieuw vat moet u met een emmer of een kan in de weer om eerst een hoeveelheid schuim op te vangen. Zonde van het koolzuur, het bier, uw tijd en gedoe bij de tap.

Bespaar met de Beer Foam Stop!

De Beer Foam Stop detecteert een leeg vat en sluit direct de bierlijn af. Daardoor kunt u niet verder tappen en bespaart u een schuimdouche bij de bar. Na het plaatsen van een nieuw vat kunt u direct doorgaan met tappen. De hoeveelheid koolzuur die in de bierleiding komt betreft slechts enkele centimeters. Afhankelijk van de lengte van de bierleiding bespaart u hier al snel meerdere glazen tot een aantal liters per vat mee!

Innovatief patent

Dit geheel vernieuwde systeem met innovatief patent op het vervangbare binnenwerk zorgt voor een snelle en nauwkeurige afdichting en betere hygiëne. De Beer Foam Stop is van roestvrij staal (type 316), eenvoudig direct aan de fustkoppeling te monteren en levert levenslang kostenvoordeel in vergelijking met bestaande schuimdetectoren die zich momenteel op de markt bevinden.

FAQ

Laat het ons weten als uw vraag hier niet bijstaat.

  • Waar komt de Beer Foam Stop (BSF) vandaan?
   BFS is een Israëlische innovatieve oplossing, gebruikmakend van de nieuwste technologie. Het maakt gebruikt van de hoogste normen, en is ontworpen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. BSF levert levenslange kostenbesparing.
  • Wat zijn de voordelen in het café?
   BSF voorkomt bierverspilling. De gehele inhoud van een vat wordt gebruikt voor de verkoop. Afhankelijk van de lengte van de bierleiding scheelt het per vatwisseling meerdere glazen tot enkele liters bier. Des te langer de leiding, des te meer besparing. BSF bespaart ook koolzuur en geklieder bij de tap. De barman bespaart tijd na het aansluiten van een nieuw vat en kan direct doortappen.
  • Hoe werkt het?
   De BSF vervangt de standaard afsluitkraan boven de koppeling. Wanneer een vat leeg is, raakt het koolzuur net boven de koppeling een kleine sensor. Deze blokkeert onmiddellijk de bierlijn en de tap in het café stopt. Als de BFS dichtgedraaid, het vat verwisseld en de koppeling aangesloten is, dient de BFS LANGZAAM naar de ON positie gedraaid te worden, en er kan weer worden getapt.
  • Zijn er meer voordelen?
   De verzendkosten zijn laag vanwege het lage gewicht en kleine formaat.
   Er is geen (aparte) afsluitkraan nodig, deze bevindt zich reeds in de BFS door gebruik te maken van de OFF positie.
 • links John Quest / rechts BSP

  Welke maten zijn er beschikbaar?
  3/8″ BSP en John Guest;
  1/2″ BSP en John Guest;
  5/8″ BSP en John Guest.

 • Wat zijn de specificaties?
  Totale hoogte 64,5 mm
  Lengte na aansluiting 54,5 mm
  Diameter zonder kraantje 27,5 mm
  Minimale taphoeveelheid 0,9 liter per minuut
  Maximale taphoeveelheid 12 liter per minuut