Donatie Heilooër Limmer Bokkentocht aan Let Sunn Shine

Frans Ruiter namens de organisatie met Sunn en haar moeder Saskia Dekker.

De Heilooër Limmer Bokkentocht was afgelopen herfsteditie een daverend succes. Mede vanwege het prachtige weer was er een record aan deelnemers!Voor alweer de 11e keer werd de plaatselijke Bokkentocht gereden. Overal was het gezellig druk en konden de bierliefhebbers vanwege de hoge temperatuur op veel locaties lekker buiten van de Bockbieren genieten. Omdat de organisatie dit voorzien had, heeft ze besloten niet meer de euro van elke taxirit, maar 20% van de verkoop van de stempelkaarten ter beschikking te stellen aan een goed doel. Het goede doel dit keer is ´Let Sunn Shine!´ uit Limmen. Deze actie stelt zich ten doel geld in te zamelen voor de bevordering van het onderzoek naar neurofibromatose type 1 (NF1). Sunn heeft deze aandoening en is door een fout in haar DNA geboren met een tumor in haar volledige been, welke is vergroeid met het zenuwstelsel en woekert in het omliggende weefsel. Het wetenschappelijk onderzoek richt zich vooral op het vinden van een geneesmiddel tegen deze complexe aandoening.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *