Het grootste overdekte speciaalbierfestival van de Benelux komt wederom naar Breda!

Na een fantastische eerste editie van het Hop On Hop Off Festival keert het grootste speciaalbier en foodtruckfestival van de Benelux terug naar Breda. Op 5, 6 en 7 april 2019 zal de Kunstijsbaan van Breda omgetoverd worden tot het walhalla voor speciaalbierliefhebbers en foodtruckfans!. Met 60 unieke brouwerijen uit binnen en buitenland die meer dan 400 verschillende speciaalbieren meenemen zal er genoeg te proeven zijn. Ook zal dan het festivalbier gelanceerd gaan worden: Hop On Saison!

Bij heerlijk bier hoort natuurlijk goed eten. 25 foodtrucks nemen hun lekkerste gerechten mee. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing en entertainment brengt het Hop On Hop Off Festival een mix van eten, drinken en gezelligheid naar de ruim 16.000m2 van de Kunstijsbaan. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht met diverse activeiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Al met al genoeg te beleven voor jong en oud.

Hoe je er komt?Wij raden iedereen aan om op de fiets te komen, er is een speciale 076-Fietst fietsenstalling aanwezig. Behalve openbaar vervoer zal er een extra pendelbus rijden tussen Breda station en de Kunstijsbaan. Ook aan de BOB is gedacht. Bij onze speciale Hop&Bob barren kun je altijd terecht voor een glaasje fris of alcoholvrij bier.

Wat zijn de kosten?

Entree is gratis! Je moet alleen een speciaal proefglas aanschaffen waar je je bier in kunt doen. Een instapkaart kost 15 euro en bestaat uit het proefglas,  3 strippen (3 muntjes t.w.v. €2,50 per muntje) en het festival programmaboekje. Instapkaart en extra strippen kun je vooraf kopen, maar ook tijdens het festival zelf.

Openingstijden Hop On Hop Off Festival 2019
Vrijdag 5 april:        16.00 – 23.00 uur.
Zaterdag 6 april:      13.00 – 23.00 uur.
Zondag 7 april:        13.00 – 21.00 uur.

Ga voor meer informatie naar:

www.hoponhopofffestival.com
www.facebook.com/HopOnHopOffFestival/
www.instagram.com/hoponhopoff_festival/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *