Covers van eerdere versies van de bierkaart.

Inmiddels is de bierkaart versie 2020 uit. Je kunt ‘m hier bestellen!

In 2011 heeft De Bierverbinding het idee opgevat een landkaart op de markt te brengen waar alle (huur)brouwerijen, de betere (bier)slijterijen, aantrekkelijke biercafés, biermusea en bierfestivals op vermeld staan, opdat de bierliefhebber overal in het land weet waar hij of zij een brouwerij met rondleiding kan bezoeken, een ruime keuze heeft om bier in te slaan, uit een goed assortiment bier kan kiezen om van te genieten en biermusea en bierfestivals kan bezoeken. Vanwege de groei in Bierland werd er twee jaar later al een tweede versie uitgebracht en weer drie jaar later een derde. Aangezien de biermarkt de afgelopen jaren nóg sterker is gegroeid wordt het tijd om een update in de vorm van een vierde kaart uit te brengen. Hier zullen meer dan 1.000 locaties op komen die de moeite waard zijn voor elke ‘verse’ bierliefhebber en doorgewinterde bierkenner.

Momenteel wordt er hard aan gewerkt om alle informatie te verzamelen die de moeite waard gevonden worden om een plek te krijgen op de kaart. De planning is deze in november 2019 gedrukt en gedistribueerd te hebben, zodat iedereen in de decembermaand deze kan aanschaffen om anderen als een ideaal cadeau te kunnen schenken!

De brouwerijen zijn allemaal goed in beeld, doch ken je een goede bierwinkel, biercafé, biermuseum of bierfestival die niet op de kaart mag ontbreken? Mail de tip naar bierkaart@debierverbinding.nl en wie weet vind je ‘m straks terug op Dé Bierkaart van Nederland!