Bierproeverij

Bierproeverij

Bier is een veelzijdige drank, en bestaan naast pils vele andere biertypen. Een ideale gelegenheid om verschillende bieren te proeven is het organiseren van een bierproeverij!

Onder het genot van het proeven wordt er uitleg gegeven over de bieren, de brouwers, hoe te proeven, het brouwproces en veel andere bierige informatie. Daarbij kun je voor een thema kiezen, bijvoorbeeld Blonde bieren, Tripels, Voorjaarsbieren, of kiezen voor een mix van Nederlandse en/of internationale bieren. En wil je complexe bieren proeven, of liever wat meer toegankelijkere? Daadwerkelijk alle combinaties zijn mogelijk en op verzoek te regelen, waarbij vooraf uiteraard overleg plaatsvindt.

De proeverij kan gegeven worden in de kantine op je werk of sportclub, in een café van jouw keuze of bij je thuis en duurt ongeveer tweeënhalf uur.

Voor de glazen en het bier zorgt De Bierverbinding uiteraard!

Op verzoek kunnen er ook hapjes bij geleverd worden. We kunnen alles afstemmen op jouw wensen.


Prijzen Bierproeverij*:
Van 10 t/m 20 personen: € 20,00 per persoon;
van 21 t/m 30 personen: € 17,50 per persoon.
reistijd en –kosten: € 0,50 per kilometer.

* Prijzen zijn inclusief BTW.

Voor groepen kleiner dan 10 personen of groter dan 30 personen is vooraf overleg noodzakelijk. Indien er minder, meer of duurdere bieren dan gemiddeld gewenst zijn, kan er een prijsopgaaf opgevraagd worden.
Kilometerkosten zijn – afhankelijk van de locatie – vanaf Heiloo of vanaf Gouda.


Aanvraag proeverij: